Om snöret

gallery/båtkapell-kajsa

Tapetserare i Solna, Stockholm 

Snöret ligger mitt i Solna.

Nära till både Solna pendeltågsstation, tunnelbana, bussar och tvärbana - ett stenkast ifrån Sundbyberg.

Jag som äger Snöret heter Kajsa Gidlund och har en kandidatexamen, alltså en treårig heltidsutbildning på universitet, som möbeltapetserare från Träakademien.

 

Jag provade på möbeltapetsering redan under gymnasiet då jag gick hantverk-skrädderi linjen. På en av mina praktikplatser syddes inte bara kläder och gardiner utan det tapetserades även möbler och jag fick där och då upp ögonen för ett helt nytt yrke.

 

Med min bakgrund inom sömnad kombinerad med min utbildning som möbeltapetserare gör jag i stort sätt allt från Båtinredning till fina små Emma fåtöljer. Jag använder mig av traditionella tekniker likväl som moderna och jag arbetar med material av högsta kvalité.

 

 

Jag brinner för det jag gör och älskar mitt yrke.

 

 

gallery/stm logga 362b660ffbfba156ffe3bfe8fb958328_eps